Окупанти зранку обстріляли 5 залізничних станцій: внаслідок атак постраждали люди

Окупанти зранку обстріляли 5 залізничних станцій: внаслідок атак постраждали люди

Війська РФ продовжують системно руйнувати залізничну інфраструктуру України. Вранці 25 квітня протягом години під ворожий обстріл потрапили одразу п’ять залізничних станцій у центральній і західній частині країни.

Внаслідок атак постраждали люди. Про це повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін у Telegram-каналі.

За словами чиновника, через атаку російських окупантів, затримаються з відправленням або в дорозі щонайменше 16 пасажирських поїздів.

Постраждалі є, деталі виясняємо. Буду інформувати, – додав Камишін.

Зауважимо, що за певний час до появи його посту по всій країні було оголошено повітряну загрозу й у кількох регіонах пролунали потужні вибухи.

Громадський діяч Андрій Смолій у Telegram уточнив, що через пошкодження ворожими атаками тягових підстанцій, відсутня напруга у контактній мережі на ділянках Шепетівка – Козятин, Жмеринка – Козятин і Козятин – Фастів. Поїзди, що прямували за вказаними ділянками, було затримано.

Також РФ завдала ракетних ударів по Вінниччині. В регіоні було чути сильний гуркіт, у місцях потрапляння ворожих ракет у небо здіймався чорний дим.

25 квітня російські окупанти вдарили ракетами по Львівщині. В області спрацювала протиповітряна оборона.

Нагадаємо, раніше Львів обстріляли ракетами: 7 людей загинуло, 11 – поранені.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео) Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео)
Сили ППО збили ворожі ракети, які рашисти випустили з винищувачів з території білорусі. Уламки потрапили у цивільний старий недіючий об’єкт на околиці Радехова.
Вибух на Львівщині внаслідок ракетного удару (відео) Вибух на Львівщині внаслідок ракетного удару (відео)
Попередньо ракета влучила по Червоноградському району. Оперативні служби виїхали на місце.
Loading...
Load next