білорусь перевіряє готовність ракетного дивізіону – Генштаб ЗСУ

білорусь перевіряє готовність ракетного дивізіону – Генштаб ЗСУ

У збройних сил республіки білорусь почали перевіряти готовність ракетного дивізіону — його переміщують з пункту постійної дислокації до району призначення. Повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

З метою перевірки готовності до виконання завдань за призначенням, один ракетний дивізіон зі складу 465-ї ракетної бригади збройних сил республіки білорусь здійснює переміщення з пункту постійної дислокації до району призначення, - йдеться в повідомленні.

"Белта" повідомляє, що мета перевірки - оцінка готовності та здатності особового складу до оперативного реагування на можливе виникнення кризових ситуацій.

Військові частини та підрозділи діятимуть на незнайомих ділянках місцевості в умовах ситуації, що швидко змінюється. Склад сил, що залучаються до перевірки, поетапно нарощуватиметься, що дозволить перевірити їхню здатність протидіяти військовим загрозам як на землі, так і в повітрі, - ідеться в повідомленні.

Також стверджують, що нібито заходи не несуть "жодної загрози ні для європейської спільноти в цілому, ні для сусідніх країн зокрема".

Нагадаємо, що у Рівненській області зіткнулися бензовоз, автобус та легковик: кількість загиблих зросла до 27 (відео, фото).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next