Після звірств в Україні російських окупантів бояться власні дружини (аудіо)

Після звірств в Україні російських окупантів бояться власні дружини (аудіо)

Служба безпеки України продовжує перехоплювати розмови рашистів з родичами і фіксувати зізнання окупантів у звірствах і злочинах.

З останніх перехоплень стало відомо, що російські окупанти настільки озвірили на війні в Україні, що їх почали боятися власні дружини.

Жінки рашистів із жахом очікують повернення чоловіків додому, бо звірства, які вони чинять на нашій землі, змінили психіку солдат. Про це свідчить нова телефонна розмова, перехоплена СБУ.

На ній п’яний окупант, який зараз «стоїть» на Херсонщині, розповідає дружині про звірства над цивільними. І цим дуже її лякає.

Я могу взять человека и в голову «бам»… с пулемета сто человек прошить, да. Голову оторвать! Ты что в это не веришь? Настя, я долбобом стал, я вообще ебнутый стал, - каже росіянин.

Жінка стурбована, як вони житимуть разом, але загарбник не дуже переймається:

Когда были гражданские, я гражданских в окопы кидал. Всем по голове стрелял... Настя, ты на меня не смотри, то, что я у тебя такой «добрый». Я у тебя, какой есть, я приеду таким, какой я есть, - додає він.

Дуже сподіваємося, що він стане добривом для нашої землі, зазначають у СБУ. 

А як ні, то його контакти, особисті дані і зізнання уже має СБУ! І він відповість за свої злочини на суді!

Нагадаємо, що "ЗСУ відкинули окупантів від Сіверського Донця після 8 діб атак", - Бутусов. Мінус 100 одиниць бойової техніки, сотні вбитих рашистів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next