Дозвіл на мародерство в Україні окупантам дав особисто путін (аудіо)

Дозвіл на мародерство в Україні окупантам дав особисто путін (аудіо)

Вже й не дивно, що крадіжки під час війни не вважаються злочином і не караються. І звісно загарбники дуже тому радіють. Про це йдеться у новому перехопленні СБУ.

Тобто це, коротше, не карається, що ми мародеримо. Це дозволено. Путін дозволив же. Указ давав, що мародерство дозволено, - розповідає загарбник у розмові з дружиною.

Окупант заздрить старшині, який " телевізори намародеріл, пральні машинки, гриль ... все гребет!".

Тож склав і собі «бізнес-план», хоча має дещо скромніші апетити. Для початку хоче накрасти собі військову екіпіровку. Адже обмундирування на «спецоперацію» їм доводиться купувати самим.

Я сиджу в цих берцях, а вони, знаєш, як чешки, еб*ть. Ну, просто чешки. А візьми наші статутні: по два кілограми берець важить. У них, по-перше, нога потіє. А ці - продуває... З вентиляційною тканиною, ну ох*ені... - захоплено розповідає загарбник.

У СБУ додають, що не довго цим мародерам залишилось "воювати з пралками":

Цікаво, чи надовго йому вистачить такого захоплення? Адже наші захисники зроблять усе, щоб загарбників у тих крадених берцях і поховали.

Нагадаємо, що російсько-українська війна: інтенсивність обстрілів Харкова зросла, тривають бої на Херсонщині (відео). Збройні Сили України дають гідну відсіч окупантам та щодня звільняють все більше захоплених рашистами територій. Віримо у ЗСУ!

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next