рф мобілізуватиме у Криму військових, які зрадили Україну в 2014 році – МВС

рф мобілізуватиме у Криму військових, які зрадили Україну в 2014 році – МВС

росія оголосила у тимчасово окупованому Криму мобілізацію військових, які зрадили Україну в 2014 році. Повідомив радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів.

Незважаючи на те, що прихована мобілізація в рф провалилася, росіяни знайшли вихід по залученню нових солдат. В квітні вони організували примусову мобілізацію в "Л/ДНР".

Однак, люди почали ховатись, а на фронті ці солдати розбігалися при перших обстрілах. Тому кремль знайшов нове рішення — мобілізація кримських зрадників 2014 року, — написав Андрусів.

Всього Україну зрадило приблизно 14 тисяч військовослужбовців. За 8 років багато з них демобілізувались і пішли зі служби. Зараз їх примусово мобілізують, поповнюючи розбиті бригади, які перебувають на відновленні у Криму.

Андрусів зазначив, що зрадники не підлягають обміну. Вони проходять по статті державна зрада, їх засудять до 15 років ув’язнення.

Чекаємо вас вдома, рідненькі, — додав радник глави МВС.

Нагадаємо, що окупанти жаліються на атаки ЗСУ та вивчають українську мову (аудіо).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео) Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)
Крім того, стало відомо, що з ОРДЛО евакуювали уже понад 6 тисяч громадян.
Окупанти розпочали примусову мобілізацію у кількох областях України Окупанти розпочали примусову мобілізацію у кількох областях України
Зокрема, йдеться про тимчасово окуповані території Херсонської, Запорізької та Харківської областей.
Loading...
Load next