Львівські поліцейські викрили схему незаконного каналу переміщення ухилянтів через кордон (відео)

Львівські поліцейські викрили схему незаконного каналу переміщення ухилянтів через кордон (відео)
Працівники прикордонної та митної служб з двома спільниками організували схему втечі ухилянтів за кордон 

Працівники прикордонної та митної служб з двома спільниками організували схему втечі ухилянтів за кордон.

Як інформує поліція, службовці не вносили інформацію до відповідних баз про виїзд чоловіків призовного віку з території України. А їхні поплічники займалися пошуком осіб та вели перемовини щодо деталей «трансферу».

Час та місця «потенційному клієнтові» повідомляли за кілька годин до перетину. За це отримували 6000 доларів США, які надалі розподілялися між всіма учасниками «схеми».

За фактом відкрите кримінальне провадження під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури та спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону. 

Нагадаємо, в Україні встановили нові правила перетину кордону для військовозобов’язаних.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео) На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)
Учора, 23-річний мешканець Чернівецької області намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом "Наполеон".
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю
Україна ввела додаткові обмеження на кордоні з Білоруссю у Рівненські області. Зокрема запроваджено додаткові тимчасові обмеження.
Loading...
Load next