В разі окупації Сєвєродонецька, люди в бомбосховищах «Азоту» стануть заручниками, – Гайдай (відео)

В разі окупації Сєвєродонецька, люди в бомбосховищах «Азоту» стануть заручниками, – Гайдай (відео)
У цьому випадку вихід буде тільки на окуповану частину Луганської області.

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай записав коротке вечірнє зведення про ситуацію на Луганщині. Бої тривають на всіх напрямках.

Про це пише ПравдаТУТ News із посиланням на фейсбук-сторінку Сергія Гайдая.

За його словами, рашисти кинули всі сили, щоб окупувати всю Луганщину найближчим часом: бої тривають по всіх напрямках. Зокрема, він зазначив, що у Сєвєродонецькій промзоні вже зруйновано багато захисних споруд, а тому українські військові не виключають можливості відходу на нові, більш укріплені позиції.

Лисичанськ під щільними обстрілами. Ми продовжуємо підтримувати життєдіяльність міста, гумвантажі завозяться щоденно, «тиха» евакуація триває — сьогодні виїхали близько 40 людей, — зазначив голова ОВА.

Гайдай додав, що в разі окупації Сєвєродонецька, люди, що переховуються в укриттях «Азоту» стануть заручниками рашистів, адже вихід буде тільки на окуповану частину Луганської області.

На нещодавно окупованих територіях рашисти вже розпочали так звану «фільтрацію». Полюють за активістами та людьми, причетними до військової справи, в полі зору також родичі таких категорій людей. Чоловіків змушують йти воювати проти України, тобто використовують як «гарматне м‘ясо»

Вас також може зацікавити стаття: 100 гривень за пляшку води, 10 тисяч за поховання: нові ціни в окупованому Маріуполі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео) Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео)
За словами голови Луганської ОВА, найгірша ситуація в області саме там.
Росіяни наступають на Сєвєродонецьк та Лисичанськ: в області 13 загиблих (відео) Росіяни наступають на Сєвєродонецьк та Лисичанськ: в області 13 загиблих (відео)
Вчора у Сєвєродонецьку загинуло 12 людей, понад 40 отримали поранення.
Loading...
Load next