ЗСУ вдарили по позиціях окупантів з американських ракетних систем HIMARS (відео)

ЗСУ вдарили по позиціях окупантів з американських ракетних систем HIMARS (відео)

На передовій українські бійці вже знищують російських окупантів за допомогою американських ракетних артилерійських систем HIMARS.

В Україну прибули чотири установки HIMARS. Їх одразу відправили на лінію фронту, повідомили на сторінці 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців у Telegram.

Нашій країні надали ракети, здатні вражати російську ціль на відстані до 80 кілометрів з унікальною точністю. При такій відстані HIMARS є недосяжним для артилерії РФ. Отже, ми по них лупимо, а вони до нас не дістануть, – йдеться в дописі.

Також в окупованому російськими військами Херсоні вранці стався вибух автомобіля, в результаті загинув один із чиновників призначеної російськими окупантами адміністрації, повідомляють російські агенції, телеграм-канали, передає "Радіо Свобода".

За попередніми даними, йдеться про голову управління сім'ї, молоді та спорту окупаційної військово-цивільної адміністрації Херсонської області Дмитра Савлученка.

За даними російської агенції «ТАСС», крім Савлученка, від вибуху ніхто не постраждав.

Унаслідок вибуху було пошкоджено два автомобілі, також вибиті вікна в найближчих житлових будинках.

Наразі відповідальність за цей напад на себе ніхто не взяв. Проте раніше повідомлялося про активні партизанські групи на Херсонщині.

Нещодавно в окупованих містах Мелітополь та Енергодар були також замахи на нав’язаних росією чиновників. Загиблих унаслідок цих нападів не було.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни хочуть встановити пам'ятник Катерині ІІ в окупованому Херсоні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next