Правоохоронці вже встановили імена льотчиків рф, які вдарили по ТЦ в Кременчуку (відео)

Правоохоронці вже встановили імена льотчиків рф, які вдарили по ТЦ в Кременчуку (відео)
Відомо про уже 20 загиблих.

Міністр внутрішніз справ Денис Монастирський повідомив, що правоохоронці вже встановили імена льотчиків рф, які вдарили по торговельному центрі в Кременчуку. Стаття КК України, за якою правоохоронці розпочали провадження за фактом ракетного удару по торговельному центру в Кременчуку, передбачає довічне ув’язнення.

Про це під час брифінгу заявив сьогодні, 28 червня, Денис Монастирський.

За цей злочин буде покараний не лише путін, а й безпосередні виконавці. Кримінальне провадження веде Служба безпеки України. Аналітики СБУ та Національної поліції встановили, який саме полк російської авіації здійснив цей злочин. Уже є перші імена льотчиків, які злітали на Ту-22 і здійснили фатальні постріли, – заявив Денис Монастирський.

Також він зазначив, що наразі відомо про понад 20 загиблих та 59 поранених, 25 госпіталізовано, , 1 людина померла в лікарні. Понад 40 заяв від родичів про безвісти зниклих. 

Нагадаємо, у Кременчуці розібрали більше половини завалів ТРЦ: відомо.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео) "Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео)
Він пікреслив, що правоохоронці з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе.
"Це моя позиція": скандальний Гогілашвілі розповів про своє російське громадянство "Це моя позиція": скандальний Гогілашвілі розповів про своє російське громадянство
Олександр Гогілашвілі запевнив, що не був судимий у РФ.
Після ракетного обстрілу Василькова горить нафтобаза: екологічна шкода – колосальна Після ракетного обстрілу Василькова горить нафтобаза: екологічна шкода – колосальна
У Василькові горить нафтобаза. Росіяни влучили туди, коли обстрілювали місто з балістичних ракет.
Loading...
Load next