"Це моя позиція": скандальний Гогілашвілі розповів про своє російське громадянство

"Це моя позиція": скандальний Гогілашвілі розповів про своє російське громадянство
Олександр Гогілашвілі запевнив, що не був судимий у РФ.

Колишній заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі розповів про своє російське громадянство. Він запевнив, що має лише паспорт України. Про це він заявив в інтерв'ю виданню Бабель.

Він зазначив, що був колишнім громадянином Росії, але зараз у нього лише український паспорт та закордонний.

Це мій вибір, моя громадянська позиція, — заявив Гогілашвілі.

Він зауважив, що з 2015 року звертався до російського посольства, аби відмовитися від громадянства РФ, а у 2019 році отримав українське.

Відправною точкою став Майдан. Тоді я вирішив, що не хочу бути громадянином країни-агресора. Сюди додамо історію з Грузією у 2008 році та 1989 році. Тому що (Росія, - ред.) зламала моє життя, життя моєї сім'ї, і продовжує робити це досі, — пояснив екс-чиновник.

Також він заявив, що не був судимий, а справу у РФ проти нього відкрили "через екстремізм та громадянську позицію у 2015 році".

Нагадаємо, раніше ексзаступник міністра МВС Гогілашвілі влаштував скандал з поліцейськими на блокпосту.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
В Кремлі заявили, що Путін сам відповість на запрошення Зеленського щодо зустрічі на Донбасі В Кремлі заявили, що Путін сам відповість на запрошення Зеленського щодо зустрічі на Донбасі
Пєсков повідомив, що Володимиру Путіну, доповіли про запрошення українського президента Зеленського щодо зустрічі двох політиків на території Донбасу, де йде війна.
Loading...
Load next