Україна має всю необхідну інформацію про російського виродка, який відрізав статеві органи українському військо

Україна має всю необхідну інформацію про російського виродка, який відрізав статеві органи українському військо

Злочинця, який на нещодавно оприлюдненому відео катував українського військовополоненого, наразі вже ідентифіковано, також наявна інформація щодо його родичів. Про це Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець сказав у ефірі всеукраїнського телемарафону.

Ми наразі знаємо все про цю людину, у першу чергу завдяки людям, які встановили і знайшли інформацію. Тобто у нас все, абсолютно все про нього, навіть про його родичів. В юридичному сенсі запити відправлені до так само наших міжнародників, вже є реакція від них, вони у юридичному сенсі теж запустили процеси, - сказав Лубінець.

Він висловив переконання, що це все призведе до юридичного засудження цієї особи – тобто має відбутися максимально швидко процедура судового розгляду та засудження в українському суді.

І я впевнений, що це стане складовою майбутнього міжнародного кримінального трибуналу, який розгляне усі юридичні аспекти початку військових дій рф проти України, і що це буде один з доказів, - заявив український омбудсмен.

Лубінець також зазначив, що за його інформацією, вже розпочалися процеси, коли цей злочинець, вочевидь, не зможе почуватися безпечно навіть на території рф.

Про конкретику мені не відомо, але я знаю, що є дуже багато людей, які оголосили просто винагороду за знищення цієї особи, - поінформував омбудсмен.

Він уточнив, що у юридичному сенсі він і українські правоохоронці зроблять усе можливе для покарання злочинця. І так само вже є підтвердження з боку міжнародних правоохоронних органів, що як тільки ця особа кудись виїде, то його одразу ж затримають і доправлять до території України.

Нагадаємо, що окупанти самі обстріляли колонію в Оленівці, де перебували українські полонені – Генштаб ЗСУ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next