"Дитячого порно не буде": у Києві затримали матір та її співмешканця, які знімали ролики за участі дітей

"Дитячого порно не буде": у Києві затримали матір та її співмешканця, які знімали ролики за участі дітей
Контент виготовляли на території України. 

У Києві затримали 34-річну жінку та її спільника, які знімали і продавали дитяче порно за участі двох підлітків. Повідомляє Київська міська прокуратура.

Зловмисники примушували дітей зніматися в сексуальних образах та моделювати сексуальну поведінку із зображенням статевих органів.

Постраждалі були рідними дітьми затриманої жінки, повідомляє Київська міська прокуратура. У співпраці з колегами з Австралії, поліціянти виявили докази розбещення, а також зйомок і продажу дитячого порно.

Згодом вдалося ідентифікувати дітей, яких залучали до зйомок. Ними виявилися 14-річний хлопчик та його 13-річна сестра з Кіровоградської області.

Також правоохоронці встановили, що розбещення дітей відбувалось протягом тривалого часу, в різний час доби (зокрема вночі), і що до цього можуть бути причетними чоловік та жінка. Виявилось, що дітей розбещувала їхня матір зі співмешканцем.

Фото і відео з дитячим порно вони продавали в інтернеті – ці матеріали поліція також знайшла під час обшуку.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

В Україні поширена проблема дитячого порно та педофілії. Кримінальний кодекс по-різному трактує злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості дитини:

  • зґвалтування;
  • сексуальне насильство;
  • примушування до вступу у статевий зв’язок;
  • розбещення неповнолітніх.

Покарання передбачене за кожну статтю своє. У той же час із точки зору медицини педофілія – це важкий психічний розлад, а для нас – огидне збочення.

Із прогресу, то Президент України Володимир Зеленський, підписав законопроєкт про впровадження Єдиного реєстру осіб засуджених за злочини сексуального характеру щодо дітей. 13 січня 2020-го року закон повернувся з підписом глави держави. Єдиний реєстр засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканності малолітньої чи малолітнього покликаний запобігти рецидиву таких злочинів.

Наразі Закон посилює відповідальність за злочин проти особи віком до 14 років, незалежно від її добровільної згоди. Зґвалтування карається 10-15 роками вʼязниці. Якщо злочин вчинений повторно, особу засуджують до 15 років тюрми або до довічного позбавлення волі. 

Також тепер ті, хто дивиться дитяче порно, можуть отримати піврічний термін арешту, а після виходу з тюрми за ними стежитимуть правоохоронці. Ті ж, хто спілкується з дитиною в Мережі та просить її про зустріч, можуть отримати до двох років ув’язнення.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото) На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото)
У Миколаєві неповнолітні хлопці задовольняли сексуальні потреби дорослих чоловіків за 500 гривень, за інтимні послуги "звідник" отримував 2000 гривень з кожного клієнта.
У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео) У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео)
Постраждалу після нападу підлітків одразу госпіталізували. Жінку звати Ольга, а замах на її життя трапився після того, як вона відвела дитину у дитячий садочок.
Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото) Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото)
Пошукові групи обшукують лісові масиви поблизу Порошкова, де ймовірно й зникли діти. Станом на 09:15 ранку співробітникам ДСНС вдалося відшукати 4 дітей.
Loading...
Load next