Виробників товарів оборонного призначення просять обмежити доступ до службової інформації

Виробників товарів оборонного призначення просять обмежити доступ до службової інформації

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості закликало виробників товарів оборонного призначення обмежити доступ до інформації, яка проходить за грифом «для службового використання».

Про це повідомила пресслужба міністерства.

При підготовці листів, які містять інформацію щодо виробництва товарів, виконання робіт та надання послуг оборонного призначення, обсягів нарощування виробничих потужностей та іншої інформації, перелік та зміст якої може слугувати джерелом інформації для країни-агресора, установам, організаціям та суб’єктам господарювання всіх форм власності необхідно розглянути можливість обмеження доступу до такої інформації, - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що виробникам потрібно враховувати вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації» і Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію.

Дотримання цих вимог дозволить уникнути використання країною-агресором відкритої інформації, розголошення якої може призвести до обізнаності противника.

Нагадаємо, Міноборони запустило анонімне опитування для оцінки корупційних ризиків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий
Поблизу Новотошківського внаслідок снайперського пострілу загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Loading...
Load next