СБУ ліквідувала російську агентурну мережу, яка розвідувала позиції ЗСУ на Донеччині

СБУ ліквідувала російську агентурну мережу, яка розвідувала позиції ЗСУ на Донеччині
До складу ворожої агентурної мережі входило 6 місцевих жителів.

У ході контррозвідувальних заходів Служби безпеки України, припинено діяльність російської агентурної мережі, яка збирала розвіддані про дислокацію та переміщення підрозділів ЗСУ у Слов’янську, Краматорську та Покровському районі Донеччини.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на пресслужбу СБУ.

Крім того, зловмисники «доповідали» агресорам щодо наслідків ворожих ракетно-бомбових ударів, артилерійських обстрілів регіону і масштабу руйнувань житлових будинків та об’єктів цивільної інфраструктури.

Встановлено, що одним зі «зв’язкових» російських агентів був представник окупаційної адміністрації рф. Ним виявися «посадовець» так званого «верховного суду днр», причетний до переслідування та незаконних ув’язнень українців на тимчасово окупованій території Донеччини, - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, до складу ворожої агентурної мережі входило 6 місцевих жителів, які були завербовані спецслужбами рф після початку її повномасштабного вторгнення.

Фото: СБУ

Для збору розвідінформації зловмисники самостійно проводили візуальне спостереження за місцями розташування та переміщенням українських військ. Отримані дані передавали загарбникам через спеціально створені інтернет-платформи у вигляді координат на електронних картах з підтверджувальними матеріалами фото-, відео фіксації.

Наразі всім затриманим повідомлено про підозри у вчиненні злочинів проти державної безпеки України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, Азов показав нових полонених окупантів. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ на Донеччині СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ на Донеччині
Одного із членів мережі затримано і повідомлено про підозру у вчиненні злочину, а також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Передавали дані про рух ЗСУ: на Донеччині нейтралізували російську агентуру Передавали дані про рух ЗСУ: на Донеччині нейтралізували російську агентуру
До складу агентурної мережі входили п’ятеро місцевих жителів.
Чоловіка, який сокирою розгромив продуктовий магазин на Донеччині затримала поліція Чоловіка, який сокирою розгромив продуктовий магазин на Донеччині затримала поліція
Розлючений чоловік розгромив сокирою каси, вітрини та товар в одному із продуктових магазинів у Маріуполі. Погром він влаштував ніби то через те, що в цьому супермаркеті його дружині зробили зауваження щодо захисної маски.
Loading...
Load next