Удари по Джанкою порушили логістику постачання зброї рф, — Інститут дослідження війни

Удари по Джанкою порушили логістику постачання зброї рф, — Інститут дослідження війни
Вибухи на ворожій авіабазі біля окупованого Сімферополя пролунали 16 серпня.

Удари у Криму по складах і базах постачання російської федерації можуть бути частиною контрнаступу Збройних сил України й спробою відновлення контролю над правим берегом Дніпра.

Російські лінії постачання з півострова безпосередньо підтримують окупантів на материковій Україні, зокрема у західній частині Херсонської області, повідомляє американський Інститут дослідження війни (ISW).

Націленість України на російські наземні шляхи сполучення, тилові та допоміжні засоби в Криму узгоджується з українськими контрнаступальними діями, які також націлені на мости через річку Дніпро та російські елементи тилового забезпечення в окупованій частині Херсонщини, – йдеться у звіті американських аналітиків за 16 серпня.

Кінцевим результатом цієї кампанії буде порушення здатності російських військ підтримувати механізовані сили на правому березі Дніпра, припускають експерти. А також втрата можливостей захищати їх від українських контратак за допомогою авіації і артилерії на Лівому березі.

Нагадаємо, раніше Рефат Чубаров повідомив, що ЗСУ влучно відпрацювали по сховищу боєприпасів у військовій частині окупантів у Азовському Джанкойського району.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next