Військовий рф наказав розстріляти цивільних, а СБУ знайшла чоловіка, який вижив (аудіо)

Військовий рф наказав розстріляти цивільних, а СБУ знайшла чоловіка, який вижив (аудіо)

Українська спецслужба зібрала повну доказову базу на цього окупанта і вже повідомила йому про підозру. 

Старший лейтенант зс рф Антон Струєв із позивним «Беркут» підозрюється за ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни). 

У ході оперативно-слідчих дій СБУ зібрала беззаперечні докази, що кадровий офіцер, командир розвідроти розвідувального батальйону 15-ї «миротворчої» бригади 2-ї гвардійської загальновійськової армії Центрального військового округу рф особисто віддавав накази про розстріл мирних мешканців під час окупації села Броварського району Київщини. 

У розпорядженні СБУ – перехоплена телефонна розмова, в якій «Беркут» дає підлеглому цей злочинний наказ:

Та валіть там усіх, нах*й! Є цивільні – нах*й у витрату, сука, всіх!

За даними слідства, окупант не обмежувався тільки наказами. У селах Мокрець і Заворичі він особисто брав у полон беззбройних мирних мешканців і жорстоко, із застосуванням тортур, допитував їх. Він вимагав надати інформацію про військовослужбовців ЗСУ, бійців Тероборони та патріотично налаштованих односельчан.

Вранці 22 березня 2022 року після одного з таких жорстких допитів підлеглі «Беркута» взяли на приціл місцевого мешканця, який випадково опинився поряд. У момент коли цивільний повернувся до них спиною, Струєв наказав стріляти в нього. Окупанти залишили чоловіка помирати.

Після важкого поранення той вижив. Він упізнав свого вбивцю та готовий свідчити проти нього у міжнародному суді.

Нагадаємо, що російсько-українська війна: зберігається загроза завдання ракетних ударів по військових об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури на території України (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Рашисти вихваляються вбивствами та ґвалтуванням мирних українців (відео) Рашисти вихваляються вбивствами та ґвалтуванням мирних українців (відео)
росія своєю чергою такі звірства заохочує врученням медалей.
Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео) Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео)
Жінка сама запропонувала це загарбнику, єдиним її проханням було "аби їй він цього не розповідав".
ЗСУ нищать окупантів під Миколаєвом: деякі підрозділи ворога втратили понад 70%  (відео) ЗСУ нищать окупантів під Миколаєвом: деякі підрозділи ворога втратили понад 70% (відео)
А вцілілі загарбники більше не вірять у свою перемогу.
Loading...
Load next