Окупанти заздрять озброєнню ЗСУ, бояться висунути голови з окопів та вважають себе смертниками (аудіо)

Окупанти заздрять озброєнню ЗСУ, бояться висунути голови з окопів та вважають себе смертниками (аудіо)

Російський контрактник у всіх фарбах описує своєму землякові ситуацію на фронті. Повідомляє СБУ.

Вчера нас три раза вертушки отъеб*шили, нах*й. ПТУРки каждый день еб*шат, ГРАДы... Здесь на танках выезжают на прямую наводку и еб*шат, - скаржиться окупант, який воює (а вірніше – намагається вижити) на Херсонському напрямку.

Він говорить, що у зс рф немає озброєння рівня ЗСУ, а власна штурмова авіація не прилітає їм на підтримку. Тож рашист вважає себе та інших військових ледь не смертниками.

У них есть вообще все! Все вообще! У нас нет них*я! Я же говорю, что здесь все не так, как думают там, в россии! Тут по-взрослому, братан! - резюмує окупант.

СБУ нагадує про нові номери «гарячої лінії життя»: +380665803498, +380931192984. Зателефонувати на них можуть як самі військовослужбовці, так і їхні рідні та близькі.

Якщо окупанти хочуть залишитися в живих, то потрібно здаватися в полон. Це єдиний шанс зберегти життя.

Нагадаємо, що «Пусть там прячется, но сюда, чтобы не ехал»: окупант закликає росіян уникати мобілізації - перехоплення ГУР (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com 

Читайте також
Рашисти вихваляються вбивствами та ґвалтуванням мирних українців (відео) Рашисти вихваляються вбивствами та ґвалтуванням мирних українців (відео)
росія своєю чергою такі звірства заохочує врученням медалей.
Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео) Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео)
Жінка сама запропонувала це загарбнику, єдиним її проханням було "аби їй він цього не розповідав".
ЗСУ нищать окупантів під Миколаєвом: деякі підрозділи ворога втратили понад 70%  (відео) ЗСУ нищать окупантів під Миколаєвом: деякі підрозділи ворога втратили понад 70% (відео)
А вцілілі загарбники більше не вірять у свою перемогу.
Loading...
Load next