У Донецьку прилетів снаряд в "адміністрацію" пушиліна, — росЗМІ (фото, відео)

У Донецьку прилетів снаряд в "адміністрацію" пушиліна, — росЗМІ (фото, відео)

Російські ЗМІ повідомляють про обстріл тимчасово окупованого Донецька, є інформація про влучання в "адміністрацію" терориста, ватажка так званої "днр" дениса пушиліна. 

У центрі Донецька зафіксовано пряме потрапляння до адміністрації пушилина внаслідок українського обстрілу, — адміністрація «голови ДНР».

У будівлі повибивало вікна та розпочалась пожежа.

Поки детальної інформації про пошкодження та постраждалих або жертв немає. Проте, як пишуть російські ЗМІ з посиланням на представника «адміністрації», Пушилін не постраждав і «перебуває в безпечному місці».

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови
Для цього «Державний комітет оборони ДНР» під головуванням пушиліна прийняв рішення про «націоналізацію» стратегічних підприємств.
Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео) Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)
Крім того, стало відомо, що з ОРДЛО евакуювали уже понад 6 тисяч громадян.
ЗМІ опублікували ймовірну розмову Медведчука з ватажком "ДНР" Пушиліним (відео) ЗМІ опублікували ймовірну розмову Медведчука з ватажком "ДНР" Пушиліним (відео)
Скандальний проросійськи депутат та кум Путіна, Віктор Медведчук зателефонував ватажку "ДНР" Денису Пушиліну, аби привітати його з "подвійним святом" - днем народження та Днем перемоги.
Loading...
Load next