У Міноборони Британії повідомили, що армія рф значно деградувала і чекає на український контрнаступ на Донбасі

У Міноборони Британії повідомили, що армія рф значно деградувала і чекає на український контрнаступ на Донбасі

Наступ росії на Донбасі просувається мінімально, ворожі сили чекають на український контрнаступ. рф має нестачу боєприпасів, транпспорту та особового складу.

Про це йдеться у звіті розвідки від міністерства оборони Великої Британії.

Там зазначено, що пів року тому, починаючи великий наступ, росія прагнула повалити українську владу та окупувати більшість країни. Однак у квітні російські лідери усвідомили, що не впорались, і зосередились на Сході і Півдні України. 

Моральний дух у багатьох частинах збройних сил (росії – ред.) поганий, а її армія значно деградувала. Дипломатична влада зменшилась, довгострокові економічні перспективи похмурі. Минуло шість місяців, і війна росії виявилась дороговартісною та стратегічно шкідливою, – зазначили в Міноборони. 

Нагадаємо, раніше солдат, що втік з рф, засудив вторгнення в Україну.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Loading...
Load next