У маєтку сальдо провели обшуки: виявлено документи з вказівками рф до вчинення злочинів в Україні (відео)

У маєтку сальдо провели обшуки: виявлено документи з вказівками рф до вчинення злочинів в Україні (відео)

Працівники Державного бюро розслідувань провели обшук у головного колаборанта Херсонської області володимира сальдо. У його маєтку знайдено документи з прямими вказівками рф до вчинення злочинів в Україні. Про це пише пресслужба ДБР.

Так, у маєтку сальдо та за місцем проживання поплічників зрадника виявлено документи рф з прямими вказівками до вчинення злочинів проти України.

Зокрема, є відомості щодо структури окупаційної адміністрації та нарахування зарплатні в рублях. Знайдено конспекти, в яких занотувались особливості законодавства рф. Також виявлено довідки щодо херсонських патріотів та активістів.

Окремої уваги заслуговує бібліотека сальдо, де він напевно і набирався ідеології щодо великої росії. Поряд з такими виданнями, як "Императрица Екатерина ІІ", "россия. Великия Судьба", "москва. Размышления в фотографиях", сусідить посібник "Радость сексу. Книга о премудростях любви". Також багато радянської геральдики та нагород і георгіївських стрічок, – йдеться в повідомленні.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото) Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото)
Одним із напрямів роботи ДБР є викриття та притягнення до відповідальності правоохоронців, які перевищують свої повноваження і знущаються з громадян. Серед останніх таких історій — перевищення повноважень працівниками поліції у Житомирській та Запорізькій областях, а також на Київщині.
Loading...
Load next