На Київщині знайшли ще двох закатованих росіянами чоловіків: один - у шевронах академії СБУ

На Київщині знайшли ще двох закатованих росіянами чоловіків: один - у шевронах академії СБУ

Тіла ще двох закатованих окупантами чоловіків знайшли правоохоронці на колишнійх позиціях армії у Київській області. Повідомив керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов у Telegram.

За його словами останки загиблих виявили представники місцевого добровольчого формування, які перевіряли ліс.

Захоронення знаходилось у лісосмузі поблизу села Мироцьке в Бучанському районі Київщини, де попередньо правоохоронці знайшли вже 18 вбитих росіянами цивільних.

В одній із ям, поряд із бліндажами солдатів рф, знаходилося тіло чоловіка зі зв'язаними руками, з натягнутою на обличчя шапкою та зав'язаним на шиї скотчем. У кишені загиблого знайшли окуляри для зору.

Другий вбитий був одягнений у флісову кофту кольору хакі з шевронами Національної академії СБУ. У чоловіка на безіменному пальці знаходилася золота обручка. Нині поліція Київщини працює над встановленням осіб вбитих загарбниками громадян.

Нагадаємо, що російсько - українська війна: за добу ЗСУ відбили ворожі атаки в районах чотирьох населених пунктів (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Loading...
Load next