ЗСУ так активно знищують російську техніку, що окремі підрозділи окупантів перетворилися на «лісапедні батальйони» (аудіо)

ЗСУ так активно знищують російську техніку, що окремі підрозділи окупантів перетворилися на «лісапедні батальйони» (аудіо)

ЗСУ активно знищують російську техніку, що від мотострілецьких бригад росіян не залишається жодного натяку – тільки танки, що не їдуть і не стріляють. Про це говорять самі загарбники, чиї розмови вдалося перехопити СБУ

У нас техники нету. Вообще нету… Вон один танк стоит и все. Но он, короче, знаешь как – он не может стрелять. А один где-то здесь в другой посадке стоит – он не может ездить, – розповідає батькові контрактник однієї з Бєлгородських мотострілкових бригад, яка зараз намагається втриматися під Лиманом на Донеччині.

Батько намагається іронізувати:

Вот, пожалуйста, мотострелковая: мото – на лисапедах или на самокатах?

 Та син у такому стані від ситуації на фронті і втрат, що навіть не реагує на кепкування.

Так, ЗСУ – профі зі скорочення «другої армії» світу. Тож окупантам не довго залишилося відсиджуватися в лісопосадках і розбитих танках, - наголошує пресслужба СБУ.

Російські військові можуть зателефонувати на «гарячу лінію життя». За телефонами +380665803498 та +380931192984 можна дізнатися як здатися в полон і врятуватися.

Нагадаємо, що депутата від ОПЗЖ та банкіра затримали за схеми втечі призовників за кордон - СБУ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next