Арештовано майно президента "Мотор Січ" на майже 1 млрд грн

Арештовано майно президента "Мотор Січ" на майже 1 млрд грн

Накладено арешт на майно президента АТ «Мотор Січ» В'ячеслава Богуслаєва та начальника Департаменту зовнішньо-економічної діяльності підприємств. Загальна сума арештованого становить майже 1 млрд грн. Повідомляє Офіс Генерального прокурора.

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора у ході розслідування кримінального провадження накладено арешт на майно президента АТ «Мотор Січ» та начальника Департаменту зовнішньо-економічної діяльності підприємства. Загальна сума арештованих корпоративних прав та активів – нерухомості, транспортних засобів та коштів підозрюваних становить майже 1 млрд грн, - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що серед арештованого - 100% корпоративних прав фінустанови ПАТ «Мотор Банк», яка належить керівнику «Мотор Січі». А також пакети акцій декількох українських підприємств.

Зазначається, що розслідування кримінального провадження за фактом вчинення президентом АТ «Мотор Січ» та начальником Департаменту підприємства колабораційної діяльності та пособництва державі-агресору триває.

Наразі за клопотанням прокурорів підозрюваним обрано запобіжні заходи – тримання під вартою.

В Офісі Генпрокурора нагадали, що за даними слідства, посадовці налагодили транснаціональні канали незаконного постачання оптових партій українських авіадвигунів до країни-агресора. Отриману продукцію окупанти використовували для виробництва та ремонту російських ударних вертольотів.

Нагадаємо, що у Запорізькій області п'яні російські «мобіки» влаштували дебош і стріляли по своїх – ЗМІ.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
Ватажка «ЛНР» та його спільників засудили до довічного за збиття літака Іл-76 (фото) Ватажка «ЛНР» та його спільників засудили до довічного за збиття літака Іл-76 (фото)
Чоловіків засуджено за вчинення терористичного акту. Вирок набрав законної сили.
Помічника нардепа від "Слуги народу" затримали на хабарі (фото) Помічника нардепа від "Слуги народу" затримали на хабарі (фото)
За 5 700 доларів він обіцяв посприяти в ухваленні Чернівецькою міськрадою рішення про відведення землі учасникам ООС.
Вийшов з СІЗО: суд відпустив під нічний домашній арешт "злодія в законі" Умку (фото) Вийшов з СІЗО: суд відпустив під нічний домашній арешт "злодія в законі" Умку (фото)
"Злодія в законі" Сергія Олійника захищає партнер Єрмака, а випускає з СІЗО суддя Вовк, який запроторив за ґрати фігурантів "справи Шеремета" і посадив Юрія Луценка.
Loading...
Load next