Україна будує стіну на кордоні з білоруссю: в ОП показали фото

Україна будує стіну на кордоні з білоруссю: в ОП показали фото

На українсько-білоруському кордоні будують залізобетонний паркан з колючим дротом. Заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко показав в Telegram фото.

Зараз на півдні наші люди зустрічають наших військових, а на півночі кипить інша робота – тут зводять стіну на кордоні з білоруссю. Рів, насип, залізобетонний паркан з колючим дротом – це інженерні загородження, які будують на Волині, – написав Тимошенко.

За його словами, вже облаштовано приблизно 3 км кордону. Також тривають роботи в Рівненській і Житомирській областях.

Тимошенко додав, що фортифікаційні споруди зводять і в регіонах, які межують з росією.

Наші прикордонники 24/7 відстежують ситуацію, мають все необхідне обладнання для того, щоб побачити ворога далеко в тилу, – зазначив він.

Нагадаємо, що Стремоусова відспівали в Сімферополі, труна була відкрита (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото) Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото)
Під час робочого візиту у Волинську область міністр внутрішніх справ Денис Монастирський перевірив стан охорони державного кордону з Республікою Білорусь і місця дислокації додаткових сил МВС, де розташовано підрозділи Держприкордонслужби, Нацгвардії та Нацполіції.
Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю
Україна ввела додаткові обмеження на кордоні з Білоруссю у Рівненські області. Зокрема запроваджено додаткові тимчасові обмеження.
На кордоні з Білоруссю СБУ знайшла схованку зі зброєю (відео) На кордоні з Білоруссю СБУ знайшла схованку зі зброєю (відео)
Вилучені боєприпаси та засоби ураження направлено на проведення вибухо-технічних експертиз.
Loading...
Load next