У бєлгородській області рф повідомляють про "обстріл" шебекіно і перебої з електропостачанням (відео)

У бєлгородській області рф повідомляють про "обстріл" шебекіно і перебої з електропостачанням (відео)

Губернатор бєлгородської області рф в'ячеслав гладков повідомляє про "обстріл" Шебекинського міського округу, і що, за попередніми даними, є постраждалий, у регіоні порушено електропостачання.

На даний момент триває обстріл Шебекинського міського округу. За попередніми даними, є один постраждалий – чоловік із переломами кісток передпліччя. У стані середнього ступеня тяжкості доставлений до районної лікарні, – написав гладков у своєму Телеграмі.

За його словами, внаслідок обстрілу порушено електропостачання. Без світла залишається одна третина жителів міста. Також є влучення снарядів до складських приміщень на території промзони. Оперативні та аварійні бригади виїхали на місце. Енергопостачання найближчим часом буде відновлено, зазначив він.

У СтратКомі ЗСУ прокоментували ситуацію:

Схоже путінська влада остаточно вирішила перетворити життя мешканців шебекіно на ад, так само, як вони це зробити з окупованим Маріуполем. В результаті відвертого і цинічного знищення власної інфраструктури частина жителів "білгородської народної республіки" залишилась без світла і води. Знаючи тенденцію, з якою будуть розвиватись події, не варто очікувати покращення, бо потрібно для електорату знімати картинку "жахів від української хунти, яка напала". Тому жителям "БНР" варто розраховувати на холодну і голодну зиму.

Нагадаємо, що  у Мелітополі прогриміли сильні 2 вибухи.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next