ВАКС продовжив арешт екснардепа Микитася і зменшив йому заставу

ВАКС продовжив арешт екснардепа Микитася і зменшив йому заставу

Вищий антикорупційний суд продовжив до 7 квітня строк тримання під вартою колишнього народного депутата Максима Микитася, але зменшив йому заставу зі 100 до 85 млн грн. Таке рішення 7 лютого ввечері ухвалив ВАКС.

Клопотання прокурора САП про продовження строку тримання під вартою задовольнити частково. Продовжити обвинуваченому Максиму Микитасю строк тримання під вартою на 60 днів у державній установі «Київський слідчий ізолятор», тобто до 7 квітня включно, – оголосив головуючий суддя Володимир Воронько.

Водночас обвинуваченому зменшили розмір альтернативи виходу із СІЗО зі 100 до 85 млн грн застави. У разі внесення коштів на Микитася покладуть такі обов'язки:

  • прибувати на вимогу;
  • не відлучатись за межі Київської області без дозволу;
  • повідомляти про зміну місця свого проживання та/або роботи;
  • утримуватися від спілкування з мером Дніпра Борисом Філатовим та іншими свідками;
  • здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Нагадаємо, що "На Кремінському напрямку відбувається максимальна ескалація", - Гайдай.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом
Захист музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, якого обвинувачують у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання, однак суд все ж таки не задовольнив клопотання.
Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО
Через півтора року підозрюваного Антоненка у вбивстві журналіста Павла Шеремета суд відпустив з СІЗО додому на цілодобовий домашній арешт.
Киянина судитимуть за масове підроблення COVID-сертифікатів: загрожує до 7 років позбавлення волі Киянина судитимуть за масове підроблення COVID-сертифікатів: загрожує до 7 років позбавлення волі
Киянина судитимуть за масове виготовлення підроблених тестів на COVID-19 та дипломів про освіту.
Loading...
Load next