На Кремінському напрямку відбувається максимальна ескалація - Гайдай

На Кремінському напрямку відбувається максимальна ескалація - Гайдай

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив про максимальну ескалацію на Сватівсько-Кременському напрямку, де окупанти не полишають спроб прорвати оборону. Про це він розповів в етері одного з телеканалів.

Якщо взяти Сватівсько-Кременський напрямок і Білогорівку, то, напевно, на Кремінському напрямку зараз максимальна ескалація, максимальна кількість обстрілів і спроб прорвати сили оборони. Це практично щоденні атаки невеликими групами. Іноді з підтримкою важкої техніки, БТР, танків, і постійні обстріли, – розповів він.

Під обстрілами також перебуває Білогорівка. Там окупаційні війська проводять наступальні дії, але безуспішно. Сили оборони України відбивають повністю всі спроби прорватися з боку росіян, сказав Гайдай.

Нагадаємо, що в Україні за воєнні злочини засудили вже 25 російських військових.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони
Російські військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони в окупованому Криму.
Loading...
Load next