рф нарощує присутність у Чорному морі, вивела вже 5 ракетоносіїв - ОК "Південь"

рф нарощує присутність у Чорному морі, вивела вже 5 ракетоносіїв - ОК "Південь"

росія нарощує присутність у Чорному морі, що може бути і пов'язаним з демонстрацією панування в морі на тлі інциденту з американським безпілотником. Але при цьому ворог вивів вже 5 ракетоносіїв, тож треба зважати на сигнали повітряної тривоги. Про це заявив спікер ОК "Південь" Владислав Назаров у Telegram.

Ворог нарощує присутність у Чорному морі. Досить нетипова кількість корабельного угруповання в 21 одиницю, може бути пов'язана і з демонстрацією панування в морі, як реакція на намір США направити корабль для пошукової операції після повітряного інциденту, - зазначив Назаров.

А також, з його слів, не виключено і проведення пошукової операції самими росіянами.

Водночас, наявність на службі 5 ракетоносіїв, 2 з яких підводні, на тлі регулярної активності ворожої авіації, надзвичайно підвищує ракетну небезпеку. Загальна кількість "Калібрів" може сягати 32. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, - додав спікер ОК "Південь".

Нагадаємо, що під Бахмутом ССО відправили "на концерт Кобзона" штурмову групу росіян (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next