Україна конфіскувала майно колаборанта Сальдо

Україна конфіскувала майно колаборанта Сальдо

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду стягнула в дохід держави майно колаборанта Володимира Сальдо, яким він володіє опосередковано - через доньку Ірину.

Про це повідомила пресслужба Міністерства юстиції.

Апеляційну скаргу Мін'юсту у справі про застосування санкцій у виді стягнення в дохід держави Україна активів Володимира Сальдо — задоволено. Так, Апеляційною палатою Вищого антикорупційного суду позовні вимоги Мін’юсту були задоволені в повному обсязі. В дохід держави додатково до активів, зазначених в рішенні 1-ї інстанції, стягнуто активи, які належать Сальдо В.В. опосередковано через дочку Сальдо І.В., - ідеться в повідомленні.

За інформацією Мін’юсту, у дохід держави стягнуто 55,56% частки статутного капіталу Товариства з обмеженою відповідальністю «Бебко-Авто»; 40% частки статутного капіталу Товариства з обмеженою відповідальністю «Конка».

Повідомляється, що також “в судовому засіданні була розглянута апеляційна скарга третіх осіб, які не заявляли самостійних вимог на предмет спору, а саме: ПрАТ "Каштан", Сальдо Л.П. та Сінькова В.М.”.

Вимоги третіх сторін полягали в скасуванні рішення Вищого антикорупційного суду від 09 травня 2023 року в частині стягнення активів, які належать Сальдо В.В. опосередковано через колишню дружину Сальдо Л.П. Постановою Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду від 17 травня 2023 року в задоволені апеляційної скарги третіх осіб було відмовлено, - інформують у міністерстві.

Нагадаємо, Дію "Зернової угоди" подовжено - Ердоган

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Мітинги і заклик до захоплення влади: СБУ нейтралізувала антиукраїнське угрупування (фото) Мітинги і заклик до захоплення влади: СБУ нейтралізувала антиукраїнське угрупування (фото)
Зловмисники позиціювали себе як активісти громадського руху. Влаштовували мітинги та закликали до насильницької зміни конституційного ладу в Україні.
Loading...
Load next