Стрілянина в Одесі: загинуло двоє людей (оновлено)

Стрілянина в Одесі: загинуло двоє людей (оновлено)

Поліцейські встановлюють обставини стрілянини в Одесі, в результаті якої загинуло двоє людей, ще одного - поранено.

Про це повідомляє поліція Одещини.

Повідомлення про стрілянину в Київському районі міста Одеси надійшло на спецлінію "102" близько п’ятнадцятої години. Внаслідок перестрілки загинула жінка. В кареті швидкої допомоги помер 30-річний водій автомобіля "BMW". Попередньо встановлено, що причиною стрілянини став конфлікт між родичами, які перебували в обох автомобілях. Триває огляд місця події. Повні обставини встановлюються.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), - повідомляє поліція Одещини.

На місці події працюють поліцейські на чолі з керівництвом слідчого управління ГУНП в Одеській області.

Нагадаємо, Новий пакет допомоги Україні: Пентагон оприлюднив деталі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Стрілянина під час чеченського весілля на Одещині (відео) Стрілянина під час чеченського весілля на Одещині (відео)
Чоловік відкрив «вогонь» з автоматичної зброї у повітря, а на дорозі, де трапилась стрілянина чеченці влаштували дрифт.
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео) На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео)
Під час переговорів із поліцейськими чоловік кілька разів вистрілив у їхній бік. На контакт із правоохоронцями нападник не йшов та вдерся до будинку, де мешкає жінка з дітьми.
Loading...
Load next