ЄС прискорює поставки зброї в Україну для підтримки контрнаступу

ЄС прискорює поставки зброї в Україну для підтримки контрнаступу

Єврокомісар з питань внутрішньої торгівлі та послуг Тьєррі Брентон заявив, що ЄС прискорює поставки зброї в Україну для підтримки контрнаступу країни проти військ РФ.

Про це повідомляє Reuters.

Ми збираємося активізувати наші зусилля з доставки зброї та боєприпасів – це війна високої інтенсивності, в якій вони відіграють вирішальну роль, – сказав Брентон.

Під час зазначеної заяви єврокомісар посилався на обіцянку поставити мільйон одиниць зброї високого калібру протягом наступного року. Він також додав, що в ЄС готуються до того, що війна Росії проти України триватиме «ще кілька місяців, а то й довше».

Нагадаємо, Майбутнє України — в НАТО - Столтенберг

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
Loading...
Load next