Понад 22 млн грн: У Карпатському заповіднику незаконно вирубали ліс

Понад 22 млн грн: У Карпатському заповіднику незаконно вирубали ліс

На Закарпатті під час позапланової перевірки в Карпатському біосферному заповіднику виявили незаконне вирубування лісу на 22,5 мільйона гривень

Про це повідомляє Держекоінспекція в Закарпатській області.

Зазначають, що інспектори виявили в природно-заповідному фонді незаконну та безлімітну рубку дерев на 22,5 мільйона гривень.  Порушення на Закарпатті виявили під час позапланової перевірки Карпатського біосферного заповідника. Матеріали перевірки для прийняття рішення наразі направили в прокуратуру області.

Зауважимо, що Карпатський біосферний заповідник – природоохоронна територія, яка має статус заповідника міжнародного значення. Заповідник лежить у межах Рахівського, Тячівського, Хустського та Берегівського районів Закарпатської області.

Нагадаємо,  В Україні вважаються зниклими 560 дітей

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації
Лісові пожежі, які вирують в Туреччині наблизилися впритул до популярних курортів в провінції Анталія, де наразі перебуває багато українських туристів.
Дозвіл в необмеженій кількості вирубувати ліс: депутата Тернопільської райради затримали на хабарі у 25 тис. грн (фото) Дозвіл в необмеженій кількості вирубувати ліс: депутата Тернопільської райради затримали на хабарі у 25 тис. грн (фото)
Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська обласна прокуратура.
Loading...
Load next