У Києві викрили розкрадання майна оборонного підприємства

У Києві викрили розкрадання майна оборонного підприємства

На одному із оборонних підприємств за сприяння служби безпеки Укроборонпрому викрито та зупинено схему розкрадання майна.

Про це повідомляє пресслужба АТ «Українська оборонна промисловість» (УОП).

Представники відділу карного розшуку Святошинського УП ГУНП України у Києві затримали працівника одного з підприємств УОП під час збуту майна, що належить підприємству товариства, - йдеться в повідомленні.

За інформацією УОП, підозрюваний упродовж тривалого часу викрадав устаткування та налагодив схему його незаконної реалізації у столиці України та на Київщині.

Наголошується, що відомості про кримінальне правопорушення внесено у ЄРДР.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулось 50 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Справа на 1,5 мільярди: ДБР викрило корупційну схему в Міненерговугілля (відео) Справа на 1,5 мільярди: ДБР викрило корупційну схему в Міненерговугілля (відео)
Слідчі Державного бюро розслідувань викрили масштабну схему передачі Міністерством енергетики та вугільної промисловості України газорозподільних систем у користування приватним операторам.
Намагався втекти з України: поліція затримала керівника державної зернової корпорації (фото) Намагався втекти з України: поліція затримала керівника державної зернової корпорації (фото)
Затриманий Андрій Власенко "успішно" налагодив злочинну схему розтрати майна корпорації, збитки від реалізації якого сягають більш ніж 57 мільйонів доларів.
Посадовцям КМДА, які присвоїли 13,5 мільйонів гривень повідомили про підозру Посадовцям КМДА, які присвоїли 13,5 мільйонів гривень повідомили про підозру
Учора, 12 травня, у Департаменті соцполітики КМДА пройшли обшуки, завдяки яким вдалось викрити сімох київських посадовці, які є причетними до розкрадання 13,5 мільйонів гривень з бюджету.
Loading...
Load next