Зеленський відвідав Одещину

Зеленський відвідав Одещину

Під час робочої поїздки в Одеську область Президент України Володимир Зеленський заслухав доповідь командувача Військово-Морських сил Збройних Сил України Олексія Неїжпапи.

Як інформує Офіс президента, командувач ВМС докладно поінформував Главу держави про оперативну ситуацію в Чорному морі, спроможності ворога щодо завдання ракетних ударів із моря та оборонні можливості ВМС.

Олексій Неїжпапа доповів Президентові про стратегію розвитку Військово-Морських сил ЗСУ на час війни та в повоєнний період.

Було обговорено проміжні результати й перспективи розвитку програми морських дронів та ракетної програми.

Крім того, командувач ВМС доповів Володимиру Зеленському про роботу зі створення корпусу морської піхоти.

Нагадаємо, В Океанії стався потужний землетрус

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото) Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото)
В Одесі поліцейські охороняють Куликове поле і Соборну площу, де сьогодні, 2 травня, відбудуться заходи, присвячені річниці масових заворушень у 2014 році. Тоді загинуло 48 осіб, а розслідування справи триває й досі.
У покинутому колодязі на околиці села знайшли чотири трупи У покинутому колодязі на околиці села знайшли чотири трупи
У неділю, 25 квітня, в Одеській області в покинутому колодязі знайшли мертвими двох місцевих жителів, а також двох невідомих.
В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото) В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото)
Смертельна ДТП трапилась у ніч на 14 квітня в Одесі. Автомобіль марки Ford Kuga на швидкості вилетів із дороги у двір житлового будинку, врізався в дерева та перекинувся.
Loading...
Load next