Чи можливі зараз переговори з путіним: роз'яснення МЗС Німеччини

Чи можливі зараз переговори з путіним: роз'яснення МЗС Німеччини

Голова МЗС Німеччини Анналена Бербок вважає, що переговори з президентом РФ путіним про припинення війни в Україні зараз неможливі.  

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Хотілося б, щоб ми домовилися. Але наразі йдеться не про те, чого ми хочемо, а про те, що треба поглянути в обличчя реальності, - сказала Бербок.

Міністерка закордонних справ Німеччини зазначила, що її країна робить усе можливе, щоб "спробувати дипломатичними каналами зупинити цю атаку з боку Росії". Зокрема, уряд ФРН постачає озброєння для України.

Кожного дня ми намагаємося зробити все можливе, щоб допомогти Україні виграти цю війну. На жаль, ми не вміємо чаклувати - тоді б ця війна вже закінчилася, - зазначила Бербок.

За її словами, враховуючи свої можливості, Німеччина має спостерігати, в яких сферах може допомогти Україні найефективніше.

Бербок також окремо наголосила, що для успішного наступу ЗСУ необхідне обладнання для розмінування.

Неймовірно, наскільки велика територія була замінована. Це означає, що нам потрібне обладнання для подолання цього мінного поясу, - сказала очільниця МЗС Німеччини.

За словами Бербок, точаться непублічні дискусії про те, як розв'язувати цю проблему в Україні.

Нагадаємо, В Японському морі розпочались масштабні військові навчання Китая і рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next