В Україну з полону повернули 49 цивільних та військових українців (ВІДЕО)

В Україну з полону повернули 49 цивільних та військових українців (ВІДЕО)

Відбувся обмін полоненими, Україна повернула додому 49 українців та українок.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Ще одне повернення наших людей, на яке ми завжди чекаємо й заради яких працюємо. 49 українців і українок удома. Це воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також наші цивільні люди. Зокрема, Леніє Умєрова – дівчина, яку росіяни захопили в заручники, коли вона приїхала піклуватися про хворого батька. Також вдалося звільнити ще частину захисників і захисниць «Азовсталі». Вдома й Герой України, військовий медик Віктор Івчук, ‒ заявив він.

Також Зеленський подякував команді, яка забезпечує звільнення полонених і заручників із російської неволі: "І окремо хочу відзначити кожен наш, український, підрозділ, який поповнює обмінний фонд для нашої держави. Всі наші воїни, які беруть у полон російського окупанта, усі наші служби, які знешкоджують російських диверсантів і колаборантів, наближають звільнення наших людей. Маємо повернути додому всіх наших – і воїнів, і цивільних".

Нагадаємо, ЗМІ: Польща не фінансує "чеську ініціативу" з купівлі снарядів для України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Чи відбудеться обмін полоненими з Росією на Великдень Чи відбудеться обмін полоненими з Росією на Великдень
Завтра, 28 квітня, відбудеться відеоконференція загального засідання Тристоронньої контактної групи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next