Тернополянка віддала шахраям понад 500 тис грн

Тернополянка віддала шахраям понад 500 тис грн

Для 27-річної тернополянки мрія розбагатіти обернулася втратою понад пів мільйона власних та позичених грошей, що їх вона віддала аферистам.

Про це повідомила поліція Тернопільської області.

У Тернополі до співробітників відділу протидії кіберзлочинності із заявою про втрату понад пів мільйона гривень звернулася 27-річна місцева мешканка. Як пояснила потерпіла, декілька місяців тому в одній із соціальних мереж вона знайшла оголошення про роботу у відомій американській компанії. Це оголошення її зацікавило, бо йшлося про чималі прибутки. Однак воно містило умову - вкласти власні кошти.

Поліцейські розповіли, що дівчина так захопилася мрією розбагатіти, що здійснила кількасот переказів на різноманітні банківські картки, будучи переконаною у швидкому отриманні усіх вкладень з великими відсотками включно. Однак, коли дійшло до повернення, виявилося, що все це - велика афера, за яку тернополянка заплатила понад пів мільйона гривень не тільки власних, а й позичених грошей.

У поліції вкотре застерігають тернополян не вестися на пропозиції роботи з великими прибутками, інформацію про яку часто можна побачити в соціальних мережах та месенджерах. А якщо за таку роботу ще й треба платити, то - як правило - це шахрайство.

Нагадаємо, Україна отримає від США $500 млн на гуманітарну допомогу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Тернопільщині знайшли рештки молодика: хлопець зник 17 років тому (фото) На Тернопільщині знайшли рештки молодика: хлопець зник 17 років тому (фото)
Впродовж кількох днів правоохоронці Підволочиського району спільно із мешканцями громади намагалися розшукати на стихійному сміттєзвалищі рештки юнака, який 17 років тому пішов з дому та не повернувся.
У Харкові поліція викрила телефонних шахраїв (відео) У Харкові поліція викрила телефонних шахраїв (відео)
Щомісяця зловмисники отримували від злочинної діяльності понад один мільйон гривень.
Loading...
Load next