Максимально посилена робота ППО для захисту українських портів – Гуменюк

Максимально посилена робота ППО для захисту українських портів – Гуменюк

Повітряні Сили посилили захист портової інфраструктури, яку росія почала масовано обстрілювати після виходу із "зернової угоди". 

Про це в ефірі  телемарафону повідомила керівниця пресс-центру Сил оборони півдня Наталя Гуменюк.

Небезпека від росії в бік портової інфраструктури за останній час була проаналізована. Вжито заходи для забезпечення максимальної роботи протиповітряної оборони та її максимальної ефективності, - сказала вона.

Гуменюк висловила надію, що вжиті заходи будуть досить ефективними, проте не виключила, що після "затишшя" росіяни готуються до наступних атак за новою тактикою.

Нагадаємо, Греція допоможе у відбудові пам’яток Одеси

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео) Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео)
Окрім цього було виявлено порушення в діяльності митних складів на терміналах, де зберігалися ввезені нафтопродукти. Інформаційні листи про порушення направлені до органів державного нагляду, призначені службові перевірки.
Неспокійна ніч: над Одесою ППО збили ракети окупантів Неспокійна ніч: над Одесою ППО збили ракети окупантів
У деяких районах міста пожежа.
На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео) На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео)
Вартість вилученої партії кокаїну на «чорному ринку» складає орієнтовно 10 млн доларів США.
Loading...
Load next