Під Маріуполем відбулася перестрілка: загинули цивільні

Під Маріуполем відбулася перестрілка: загинули цивільні

В тимчасово окупованому селищі Урзуф Донецької області відбулася перестрілка між «кадирівцями» та російськими військовими.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

В селищі Урзуф, під Маріуполем відбулась дуже серйозна перестрілка. За однією з версій «кадировець» напився та розстріляв цивільних та військових рф, – зявив Петро Андрющенко.

Відомо про мінімум трьох цивільних, які отримали травми після перестрілки та сімох вбитих. Також у перестрілці було розстріляно чотирьох окупантів.

Кадирівців пустили на відпочинок в Урзуф та у них виник конфлікт з місцевою військовою комендатурою. Почали погони зривати один одному так і виникла перестрілка. Окрім русні розстріляли цивільних. Відомо про загиблих двох дівчат підлітків, чотири хлопці та жінку, – повідомив радник мера Маріуполя.

Нагадаємо, В Україні росіяни вбили 500 дітей, понад тисяча дістали поранення - ОГПУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українська штурмова бригада розгромила підрозділ "кадирівців" Українська штурмова бригада розгромила підрозділ "кадирівців"
Частина ворогів була знищена, частина — відступила.
На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми
Через жорстокі бої неможливо добратися до театру та витягнути з-під завалів людей.
Loading...
Load next