Туреччина збудує другий корвет для потреб ВМС України

Туреччина збудує другий корвет для потреб ВМС України

Туреччина збудує другий корвет типу "Ada" для потреб Військово-морських сил ЗСУ, закладка корабля відбулась на одному з суднобудівних підприємств у Стамбулі.

Про це повідомляє пресслужба ВМС

В Туреччині за участі начальника штабу Військово-морських сил ЗС України віце-адмірала Андрія Тарасова у складі делегації Міністерства оборони України на чолі із заступником міністра оборони України Володимиром Гавриловим відбулась церемонія закладки другого корабля класу "корвет" для потреб Військово-морських сил Збройних Сил України, - йдеться в повідомленні. 

Згідно існуючим домовленостям це вже другий корвет який будується Туреччиною для потреб ВМС.

Повідомляється, що всі роботи здійснюється вчасно відповідно графіків та укладених договорів.

Нагадаємо, Припинено страйки на британському заводі з виробництва Storm Shadow

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У тимчасово окупованому порту Бердянська знищено великий корабель "Орск" (відео) У тимчасово окупованому порту Бердянська знищено великий корабель "Орск" (відео)
Йдеться також про пошкодження кількох інших кораблів.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next