До суду передано справу ексголови Макарівського райсуду Тандира

До суду передано справу ексголови Макарівського райсуду Тандира

Обвинувальний акт щодо ексголови Макарівського райсуду Олексія Тандира, якого підозрюють у наїзді на нацгвардійця у стані алкогольного сп'яніння, передано до суду.

Про це повідомляє ДБР.

Усього за час розслідування проведено 18 експертиз, серед яких судово-медичні, хімічні, технічні та інші, ‒ заявляють у відомстві.

Суддя Тандир намагався підробити біологічні зразки, аби приховати в них сліди алкоголю. Однак експертизи підтвердили наявність алкоголю в крові судді на момент скоєння ДТП.

За результатами автотехнічної, трасологічної та технічної експертиз доведено порушення Правил дорожнього руху, недотримання заборон дорожніх знаків та значне перевищення швидкості на момент зіткнення, ‒ наголосили в ДБР.

Суддя підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху в стані алкогольного сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого. За це передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Нагадаємо, Через сильну спеку у Франції, відключили ядерний реактор

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду
Справу часів Януковича, щодо ексміністра екології Миколи Злочевського та рекордний хабар спробують забрати з Антикорупційного суду.
В Україні судитимуть екснацгвардійця, який три місяці катував людину В Україні судитимуть екснацгвардійця, який три місяці катував людину
Він місяць тримав волонтера у холодному туалеті непрацюючого дитячого оздоровчого табору та обмежував в їжі й питній воді свого "полоненого".
Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців
Він переслідував учасників Революції Гідності.
Loading...
Load next