У Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП

У Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП

У Румунії автобус сполученням Констанца-Одеса із 40 українцями потрапив в аварію, внаслідок пошкодження отримали 12 людей.

Про це повідомляє Digi24.

Аварія сталася у Неводарі, автобус врізався в обмежувач висоти. Наразі відомо про 12 постраждалих. До лікарні доставлено 6 дорослих із травмами голови, верхніх та нижніх кінцівок. Ще 6 людей пройшли медичне обстеження на місці та відмовилися від перевезення до лікарні.

На місце події прибули понад 10 бригад швидкої допомоги, а також кілька пожежних машин та евакуатор.

Нагадаємо, Допомагав обійти санкції проти рф: у Швеції заарештували 60-річного громадянина росії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото) В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)
На румунсько-угорському кордоні у смертельну ДТП потрапив мікроавтобус, який перевозив українців. Внаслідок аварії постраждало 15 людей, двоє українців загинули, а ще двоє перебувають у важкому стані.
У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП: 7 людей постраждали (фото) У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП: 7 людей постраждали (фото)
Поблизу польського міста Люблін в аварію потрапив пасажирський автобус. Серед постраждалих були й громадяни України.
На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото) На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото)
Внаслідок аварії 16 людей доправили в лікарню з різними травмами. Проте, загиблих немає.
Loading...
Load next