Першому заступнику Міністерства аграрної політики обрали запобіжний захід

Першому заступнику Міністерства аграрної політики обрали запобіжний захід

Першому заступнику Міністерства аграрної політики Тарасу Висоцькому, обрали запобіжний захід у справі щодо можливої розтрати 62 млн гривень.

Про це повідомили на засідання Вищого антикорупційного суду України.

Суд обрав запобіжний захід першому заступнику міністра аграрної політики Висоцькому у вигляді застави у розмірі 805 тисяч гривень. Представники прокуратури просили обрати йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 4,9 мільйона гривень.

У разі внесення застави Висоцький має прибувати за викликом до суду та повідомити про зміну місця проживання.

Як відомо, Тараса Висоцького підозрюють у розтраті понад 60 млн гривень під час закупівлі продуктів.

Нагадаємо, ВПЕРШЕ в Україні американці навчать 400 медиків, що робити при мінно-вибухових пораненнях

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Брата судді Вовка звільнили з розвідки після корупційного скандалу Брата судді Вовка звільнили з розвідки після корупційного скандалу
У ході проведення службового розслідування було виявлено факти порушення Юрієм Зонтовим військової дисципліни та умов проходження військової служби.
Судді ОАСК, який фігурує у "плівках Вовка" призначили заставу на понад 270 тисяч Судді ОАСК, який фігурує у "плівках Вовка" призначили заставу на понад 270 тисяч
Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва, Богдан Санін, може внести за себе заставу у 277 тисяч гривень. Зокрема зазначимо, що Санін фігурує у справі іншого судді ОАСК - скандального Павла Вовка.
Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду
Справу часів Януковича, щодо ексміністра екології Миколи Злочевського та рекордний хабар спробують забрати з Антикорупційного суду.
Loading...
Load next