Україна посилила оборону кордону із білоруссю

Україна посилила оборону кордону із білоруссю

Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів, як українські військові реагуватимуть на навчання ОДКБ «Бойове братерство – 2023», які сьогодні стартували у білорусі та триватимуть до 6 вересня.

Про це він написав у соцмережах.

Звісно, ми реагуємо. Командувачам, командирам поставлено чіткі завдання щодо підсилення оборони державного кордону України та підсилення пильності на всіх бойових позиціях. Ми свідомі того, що від ворога можна очікувати будь-чого. Але він має розуміти, що ми завжди готові до відповідного реагування, – зазначив він.

За військовою наукою ми завжди адекватно реагуємо на будь-які зміни в оперативній бойовій обстановці. Це проста, але дуже потрібна військова робота. 

Для нас будь-які дії з боку ворога, зокрема проведення навчань на їхній території, – це певний аспект підвищення небезпеки, – додав генерал.

Нагадаємо, У жовтні ЄС представлять пропозиції щодо розширення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото) Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото)
Під час робочого візиту у Волинську область міністр внутрішніх справ Денис Монастирський перевірив стан охорони державного кордону з Республікою Білорусь і місця дислокації додаткових сил МВС, де розташовано підрозділи Держприкордонслужби, Нацгвардії та Нацполіції.
Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю
Україна ввела додаткові обмеження на кордоні з Білоруссю у Рівненські області. Зокрема запроваджено додаткові тимчасові обмеження.
На кордоні з Білоруссю СБУ знайшла схованку зі зброєю (відео) На кордоні з Білоруссю СБУ знайшла схованку зі зброєю (відео)
Вилучені боєприпаси та засоби ураження направлено на проведення вибухо-технічних експертиз.
Loading...
Load next