Шпигував за Силами оборони на кордоні України з рф: СБУ затримала агента ФСБ

Шпигував за Силами оборони на кордоні України з рф: СБУ затримала агента ФСБ

Чоловік збирав інформацію та проводив фото- і відеофіксацію об'єктів Сил оборони у прикордонних районах області. Робив це під виглядом «робочих» поїздок по регіону на власному автомобілі.

Про це повідомляє СБУ.

Отримані дані агент відправляв ворогу через один з месенджерів. Також було задокументовано, що фігурант приховано виїжджав на територію рф, щоб провезти контрабанду і зустрітися з представниками країни-агресора.

Російським агентом виявився житель Шосткинського району, який потрапив у поле зору спецслужб рф через кримінальні зв'язки в росії. Зловмисник був завербований ще до повномасштабної агресії, а після 24 лютого 2022 року продовжив співпрацю з ворогом.

Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, У Польщі в українця вилучили крадений причіп за пів мільйона грн

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти перекинули до Енергодару бойовиків росгвардії та ФСБшників Окупанти перекинули до Енергодару бойовиків росгвардії та ФСБшників
Російські загарбники повним ходом займаються окупацією тимчасово зайнятих ними міст.
В Одесі затримали російського агента, який здавав позиції протикорабельних комплексів ЗСУ (відео) В Одесі затримали російського агента, який здавав позиції протикорабельних комплексів ЗСУ (відео)
Виявлені позиції українських Сил оборони він мав переправляти у вигляді фотоматеріалів та електронних карт з позначками геолокацій.
Loading...
Load next