У Вірменії пройдуть спільні вірмено-американські навчання

У Вірменії пройдуть спільні вірмено-американські навчання

У рамках підготовки до участі в міжнародних миротворчих місіях у Вірменії з 11 до 20 вересня пройдуть спільні вірмено-американські військові навчання. 

Про це повідомляє Міністерство обороні Вірменії. 

Під час навчань відпрацьовуватимуть стабілізаційні дії між сторонами, які конфліктують, під час миротворчих місій. Навчання "Партнер Орел-2023" проходитимуть на базі вірменського навчального центру "Зар".

Метою навчань є підвищення рівня оперативної сумісності підрозділів, які беруть участь у міжнародних миротворчих місіях у рамках миротворчих операцій, обмін передовим досвідом управління та тактичного зв’язку, а також підвищення готовності вірменського підрозділу до планової оцінки "Концепції оперативного потенціалу" програми НАТО, ‒ йдеться у заяві.

Відомо, що підрозділи, які готуються до міжнародних миротворчих операцій, регулярно беруть участь у подібних спільних навчаннях в країнах-партнерах. 

Нагадаємо, У "Дії" відтепер можна надсилати копію студентського квитка

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У США затримали банду злочинців, які вкрали з сейфів в Україні понад 30 мільйонів доларів У США затримали банду злочинців, які вкрали з сейфів в Україні понад 30 мільйонів доларів
Виявилось, що організаторами злочинної групи були українці, які мали подвійне громадянство. Зокрема учасникам банди вдалось вкрасти із банківських сейфів України понад 30 мільйонів доларів.
Loading...
Load next