ГУР домовляється ще з кількома російськими пілотами за прикладом спецоперації «Синиця»

ГУР домовляється ще з кількома російськими пілотами за прикладом спецоперації «Синиця»

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів, що після успішної спецоперації «Синиця» Україна веде схожі перемовини «ще з кількома людьми».

Про це новоспечений генерал-лейтенант повідомив у ефірі телемарафону «Єдині новини».

Такі переговори — таємниця. Але таке спілкування в нас як ішло зі ще кількома особами, так і триває. А те, що сталося, просто додасть впевненості тим людям, які ще вагаються, — зазначив Буданов.

За словами Буданова, у рф «засмучені» через успішну операцію з перегону російського вертольота Мі-8 в Україну, а ФСБ стала ще активніше працювати, але, як переконаний генерал-лейтенант, це нічого не дасть.

Як відомо, 9 серпня 2023 року ГУР здійснило спецоперацію під кодовою назвою «Синиця», під час якої вдалося «виманити» на територію України російський вертоліт Мі-8, завантажений компонентами до бойових літаків.

3 вересня ГУР оприлюднило документальний фільм «Збиті льотчики Росії», у якому, серед іншого, вперше показали російського пілота, який перегнав до України російський гелікоптер Мі-8.

Російський пілот розповів, як і чому він перегнав до України Мі-8. Він отримає від України 500 тисяч доларів у гривневому еквіваленті.

Нагадаємо, За місяця українці скупили рекордний обсяг готівкової валюти

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next