Окупанти мають кратну перевагу у повітрі, живій силі, артилерії та снарядах, але ЗСУ продовжують просуватися вперед - Залужний

Окупанти мають кратну перевагу у повітрі, живій силі, артилерії та снарядах, але ЗСУ продовжують просуватися вперед - Залужний

Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний провів телефонну розмову з начальником Об‘єднаного штабу Збройних Сил Французької Республіки генералом армії Тьєрі Бюркаром.

Про це повідомили комунікаційники головкома.

Зазначається, що співрозмовники обговорили обстановку в зоні бойових дій.

Детально розповів про всі напрямки, де тривають наші оборонні та наступальні операції. Відзначив стійкість та героїзм усіх наших воїнів: які відбивають атаки росіян, та які, незважаючи на щільність ворожих інженерних загороджень, кратну перевагу противника у повітрі, живій силі, артилерії та снарядах, продовжують просуватися вперед, – інформує Залужний.

У розмові з генералом Бюркаром окремо зупинилися на потребах українського війська та на питанні підготовки військовослужбовців ЗСУ на території Франції.

Подякував союзникам за підтримку, домовилися залишатися на зв’язку та спільно докладати зусиль задля деокупації України, – резюмував Залужний.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" дерусифікувала квитки на всіх видах залізничних сполучень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next