Вимагав $35 тис. у приватного інвестора: викрито депутата волинської облради

Вимагав $35 тис. у приватного інвестора: викрито депутата волинської облради

АБУ і САП викрили депутата Волинської обласної ради на одержанні неправомірної вигоди у сумі 35 тис. дол. США. 

Про це повідомляє НАБУ.

Посадовець вимагав неправомірну вигоду від фізичної особи, яка мала намір придбати земельну ділянку на території однієї з територіальних громад Волинської області з метою подальшого створення на ній підприємства з утилізації відходів. В обмін на «винагороду» депутат обіцяв забезпечити прийняття місцевою радою низки рішень необхідних для отримання земельної ділянки у власність.

Протягом квітня-травня посадовець одержав у вигляді «завдатку» частину неправомірної вигоди у розмірі 10 тис. доларів США, а після отримання залишку у сумі 25 тис. доларів США та обміну їх на євро з метою замести сліди був затриманий у порядку ст. 208 КПК України. 

Вирішується питання про повідомлення посадовцю про підозру. Детективи перевіряють причетність до вчинення злочину інших осіб. 

Нагадаємо, В Україну повернули 13 дітей з окупованих територій — Кулеба

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві лікарі-хабарники «заробляли» на померлих від COVID-19 У Києві лікарі-хабарники «заробляли» на померлих від COVID-19
Поліція затримала на хабарі завідувача патологоанатомічним відділенням та лікаря однієї зі столичних лікарень. Вони «заробляли» на видачі тіл померлих від COVID-19.
Спільник Семенченка вийшов із СІЗО під заставку 5 млн грн
Євген Шевченко, підозрюваний у справі створення "приватної військової компанії" разом із депутатом Семеном Семенченком, вийшов із слідчого ізолятора під заставу в 5 мільйонів гривень.
Loading...
Load next