Суд засудив головних підозрюваних у наймасштабнішому теракті в Бельгії

Суд засудив головних підозрюваних у наймасштабнішому теракті в Бельгії

У Бельгії суд виніс вироки шістьом обвинуваченим у справі про теракти в Брюсселі, які забрали життя 32 людей, сотні були поранені.

Про це повідомляє Associated Press News.

Головного підозрюваного Салаха Абдеслама засудили до 20 років ув'язнення за участь у перестрілці за кілька днів до теракту 22 березня 2016 року. 

Абдеслам уже відбував довічне ув’язнення без умовно-дострокового звільнення у Франції. Тоді теракти в Парижі та Брюсселі були пов’язані з тією ж мережею "Ісламська держава".

Нагадаємо, Прикордонники поблизу Бахмута ліквідували польовий склад окупантів (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Роками ґвалтував хлопчиків і дівчаток: серійного педофіла з-під Львова ув'язнили на 15 років (відео) Роками ґвалтував хлопчиків і дівчаток: серійного педофіла з-під Львова ув'язнили на 15 років (відео)
Збоченця запідозрили у чіплянні до дітей ще у 90-х роках, але засудити змогли лише зараз.
Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму
Верховний суд Криму оголосив вирок громадянину України Івану Яцкіну за кримінальною справою про нібито збір та передачу Україні інформації, що становить державну таємницю Росії. Чоловіка засудили до 11 років ув'язнення у колонії суворого режиму.
Loading...
Load next